lekkers uit
de keuken

Elke dag staan we met de glimlach klaar om onze klanten te verwennen met een ruime keuze aan seizoensgebonden, marktverse en kwalitieve creaties.

Om af te halen, of om hier ter plaatste te genieten met smaak en sfeer, van onze klassiekers met dat tikkeltje meer… Tijdens de Lockdown serveren we uiteraard enkel onze dagverse afhaalsuggesties van woensdag tot en met zondag. De vaste kaart van het restaurant is dus even niet beschikbaar, maar blijft wel online staan ter info…

Er is ruim aanbod afhaal : hapjes en gerechten en een keuzemenu. 

Alle warme gerechten worden koud afgehaald en kunnen zeker nog 2 dagen bewaard worden in de koeling of een maand in de diepvries. De salades en koude gerechten kunnen thuis zeker 1 dag extra in de frigo bewaard worden.

 

Onze smaakmaker uit de keuken – naast de chef natuurlijk – is de Mibrasa houtskooloven. De temperatuur, die kan oplopen tot wel 350°C, zorgt voor een unieke textuur en sappigheid van de gegrilde producten. Het gebruik van de speciaal ontworpen houtskoolsoort zorgt voor de typerende, intense smaak.

Proef de gemarmerde Ierse Rib Eye, de gegrilde rundsbrochette, Caesar Salad met gegrilde kip, een stuk gegrilde vis of scampistaartjes, … Allemaal overheerlijk!

mibrasa

à la carte

lekkers uit de kelder

 

Bijpraten met een lekkere gin, genieten van een alcoholvrij aperitief, ontspannen met een glas wijn, …

In onze kast en in onze kelder liggen schatten aan bronwater, fruit en specerijen die lichaam en geest voeden, de dorst lessen en de smaakpapillen strelen, op u te wachten…

drankenkaart wijnkaart

afhaal

Geen tijd of zin om zelf te koken na een drukke werkdag? Thuis gezellig genieten van een lekker smaakvol gerechtje zonder veel moeite? Wij bieden verschillende gerechten aan voor afhaling: vol au vent, varkenswangetjes, pasta, zalmlasagne… Dagelijkse update op Facebook en Instagram met nieuwe suggesties en foto’s.