lekkers uit
de keuken

Elke dag staan we met de glimlach klaar om onze klanten te verwennen met een ruime keuze aan seizoensgebonden, marktverse en kwalitieve creaties.

Genieten met smaak en sfeer, van onze klassiekers met dat tikkeltje meer…

Er is een ruim aanbod à la carte, op maandag, donderdag en vrijdag serveren we ook een lunch, en maandelijks een leuke wisselende variatie aan suggesties en keuzemenu.

 

Onze smaakmaker uit de keuken – naast de chef natuurlijk – is de Mibrasa houtskooloven. De temperatuur, die kan oplopen tot wel 350°C, zorgt voor een unieke textuur en sappigheid van de gegrilde producten. Het gebruik van de speciaal ontworpen houtskoolsoort zorgt voor de typerende, intense smaak.

Proef de gemarmerde Rubia Entrecote, de gegrilde steak of rundsbrochette, Caesar Salad met gegrilde kip, een stuk gegrilde tonijn of gambastaartjes, … Allemaal overheerlijk!

mibrasa

à la carte

lekkers uit de kelder

 

Bijpraten met een lekkere gin, genieten van een alcoholvrij aperitief, ontspannen met een glas wijn, …

In onze kast en in onze kelder liggen schatten aan bronwater, fruit en specerijen die lichaam en geest voeden, de dorst lessen en de smaakpapillen strelen, op u te wachten…

apero

fris en warm

 

 

wit en rosé

rode wijnen

afhaal

Geen tijd of zin om zelf te koken na een drukke werkdag? Thuis gezellig genieten van een lekker smaakvol gerechtje zonder veel moeite? Wij bieden verschillende gerechten aan voor afhaling: