lekkers uit
de keuken

Elke dag is voor ons een uitdaging om onze klanten te verwennen met een ruime keuze aan seizoensgebonden, marktverse en kwalitieve creaties.

Onze smaakmaker uit de keuken – naast de chef natuurlijk – is de Mibrasa houtskooloven. De temperatuur, die kan oplopen tot wel 350°C, zorgt voor een unieke textuur en sappigheid van de gegrilde producten. Het gebruik van de speciaal ontworpen houtskoolsoort zorgt voor de typerende, intense smaak.

Proef de gemarmerde Ierse Rib Eye, de gegrilde rundsbrochette, Caesar Salad met gegrilde kip, een stuk gegrilde vis of scampistaartjes, … Allemaal overheerlijk!

mibrasa

à la carte

afhaal

Geen tijd of zin om zelf te koken na een drukke werkdag? Thuis gezellig genieten van een lekker smaakvol gerechtje zonder veel moeite? Wij bieden verschillende gerechten aan voor afhaling: vol au vent, varkenswangetjes, Gentse waterzooi, …