PNG
IHDR v^ sRGB sBIT|d pHYs L L,9 niTXtXML:com.adobe.xmp
2023-01-19
385a6327-eb9d-4eae-8280-55529d303c45
525265914179580
2
Menu van 16 februari tot 30 maart Gemarineerde gepekelde skreifilet met frisse salade van appel, komkommer en bleke selder, crème met zwarte look of Tartaar van rund met gedroogde ui, truffelmayo en , gemarineerde koolsnippers en geraspte oude kaas --- - lentemenu
Dominiek Cannaert
Canva
B b{ IDATxy\T?םvCEEqr-b)f7EӲEskq43!1+Lf/;<{=>$IP=0Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q50Q5y *o7N:eu\T*uy #8$Iƍq] pqqAtt4j5A$A